Livrare Grauită la comenzile de peste 500 RON.
-29%

Tricou “When the party’s over” Billie Eilish

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.
0 vândut
Livrare estimată:
23 - 24 iul., 2024
Transport și retururi gratuite:
La toate comenzile de peste 500,00 lei
Insignă de încredere
Checkout sigur și securizat garantat
Tricou "When the party's over" Billie Eilish

Tricou “When the party’s over” Billie Eilish

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.

Detalii produs

Intră în universul muzical al lui Billie Eilish cu tricoul “When the Party’s Over”. Inspirat de tonurile melancolice și profund emotive ale piesei, acest tricou este fabricat din materiale de calitate superioară, garantând nu doar confort, dar și un omagiu stilistic adus artistei.

Caracteristici principale:

  • Material de calitate: Confecționat din bumbac 100% pieptănat pentru culorile solide, cu variante ce includ poliester pentru o durabilitate crescută și un uscat rapid.
  • Design emblematic: Pe partea frontală, tricoul prezintă o imprimare de înaltă definiție cu titlul piesei “When the Party’s Over”, captând esența unică a stilului lui Billie Eilish.
  • Confort total: Gulerul este reforțat cu tricotaj nervurat pentru a preveni deteriorarea prin rulare, iar eticheta este ușor de detașat pentru un confort suplimentar.
  • Durabilitate sporită: Banda de întărire de la umeri adaugă o rezistență suplimentară, asigurând că tricoul își va păstra forma și calitatea pe termen lung.

Perfect pentru fani și pentru cei care apreciază muzica autentică și stilul personal, tricoul “When the Party’s Over” este o piesă vestimentară ce nu trebuie să lipsească din garderoba oricărui admirator al lui Billie Eilish.

Produse conexe