Livrare Grauită la comenzile de peste 500 RON.
-29%

Tricou Travis Scott General

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.
0 vândut
Livrare estimată:
23 - 24 iul., 2024
Transport și retururi gratuite:
La toate comenzile de peste 500,00 lei
Insignă de încredere
Checkout sigur și securizat garantat
Tricou Travis Scott General

Tricou Travis Scott General

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.

Detalii produs

Descoperă noul tricou SIEN “Travis Scott”, o piesă esențială pentru orice garderobă modernă. Inspirat de stilul inconfundabil al artistului Travis Scott, acest tricou combină designul urban cu confortul suprem. Fabricat din bumbac inelat 100% pentru culorile solide și un amestec de poliester pentru nuanțele Heather și Sport Grey, acest tricou oferă o senzație de moliciune și durabilitate de lungă durată.

Cu umerii întăriți și gulerul din tricot ribat, tricoul își păstrează forma și calitatea după fiecare spălare. Designul clasic cu guler rotund și croiala versatilă îl fac potrivit pentru orice ocazie, fie că este vorba de o zi casual sau un eveniment semi-formal. Fiecare tricou este realizat din bumbac cultivat și recoltat etic în SUA, având certificări OEKO-TEX pentru siguranță și calitate și fiind parte din US Cotton Trust Protocol pentru o producție sustenabilă.

Caracteristici:

  • Material: 100% bumbac inelat pentru culori solide; Heather și Sport Grey includ poliester
  • Greutate: Material ușor (4.5 oz/yd² – 153 g/m²)
  • Design: Croială clasică cu guler rotund
  • Durabilitate: Umeri întăriți cu bandă de întărire
  • Confort: Etichetă detașabilă pentru un confort sporit
  • Etică: Fabricat din bumbac crescut și recoltat etic în SUA
  • Certificări: OEKO-TEX pentru siguranță și calitate, membru al US Cotton Trust Protocol pentru producție etică și durabilă
  • Compoziție material: Heather – 35% bumbac inelat, 65% poliester; Sport Grey și Antique – 90% bumbac, 10% poliester; Graphite Heather – 50% bumbac inelat, 50% poliester

Acest tricou este alegerea perfectă pentru a adăuga un plus de stil și originalitate garderobei tale, reflectând în același timp angajamentul față de confort și sustenabilitate.

Produse conexe