Livrare Grauită la comenzile de peste 500 RON.
-29%

Tricou Sketch Don Toliver

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.
0 vândut
Livrare estimată:
23 - 24 iul., 2024
Transport și retururi gratuite:
La toate comenzile de peste 500,00 lei
Insignă de încredere
Checkout sigur și securizat garantat
Tricou Sketch Don Toliver

Tricou Sketch Don Toliver

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.

Detalii produs

Descoperă Tricoul Sketch Don Toliver, o piesă vestimentară care îmbină arta vizuală cu muzica inovatoare a lui Don Toliver. Acest tricou este perfect pentru fanii care doresc să poarte un simbol al creativității și al stilului distinctiv al artistului.

Design Artistic și Modern

Tricoul Sketch Don Toliver se remarcă prin designul său unic, prezentând un schițat artistic al artistului. Grafica de înaltă calitate, detaliată și expresivă, capturează esența stilului și personalității lui Don Toliver, transformând acest tricou într-o adevărată piesă de artă purtabilă.

Confort și Calitate Superioară

Fabricat din bumbac 100% pentru culorile solide, Tricoul Sketch Don Toliver oferă un confort de neegalat. Materialul moale și respirabil (4.5 oz/yd² sau 153 g/m²) face acest tricou ideal pentru purtare zilnică, asigurând o senzație plăcută pe piele.

Durabilitate și Funcționalitate

Proiectat pentru a rezista, tricoul are un guler întărit care previne deformarea și adaugă durabilitate. Fără cusături laterale, acest tricou oferă un aspect curat și un confort sporit. Gulerul din tricotaj nervurat asigură menținerea formei și previne răsucirea.

Etică și Sustenabilitate

Acest tricou este fabricat din bumbac etic provenit din SUA, respectând standardele Protocolului de Încredere a Bumbacului din SUA pentru metode de producție etice și sustenabile. Certificatul Oeko-Tex garantează siguranța și calitatea tricoului. Eticheta perlată detașabilă adaugă un plus de confort la purtare.

Specificatii Produs:

  • Material: 100% bumbac ring-spun (culori solide)
  • Greutate material: 4.5 oz/yd² (153 g/m²)
  • Etichetă detașabilă pentru confort
  • Guler cu bandă de întărire pentru durabilitate
  • Fără cusături laterale
  • Certificat Oeko-Tex pentru siguranță și calitate

Exprima-ți stilul artistic și pasiunea pentru muzică cu Tricoul Sketch Don Toliver. Comandă acum și poartă cu mândrie un simbol al creativității și al inovației muzicale!

Produse conexe