Livrare Grauită la comenzile de peste 500 RON.
-29%

Tricou Fire Wings Travis Scott

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.
0 vândut
Livrare estimată:
23 - 24 iul., 2024
Transport și retururi gratuite:
La toate comenzile de peste 500,00 lei
Insignă de încredere
Checkout sigur și securizat garantat
Tricou Fire Wings Travis Scott

Tricou Fire Wings Travis Scott

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.

Detalii produs

Descoperă Tricoul Fire Wings Travis Scott, o piesă vestimentară care captează energia și creativitatea inconfundabilă a lui Travis Scott. Acest tricou este mai mult decât un simplu articol de îmbrăcăminte; este o expresie a pasiunii și a atitudinii rebele.

Design Exploziv și Memorabil

Tricoul Fire Wings Travis Scott se evidențiază prin designul său spectaculos, inspirat de arta și muzica lui Travis Scott. Imprimat cu grafică vibrantă care reprezintă aripi de foc, acest tricou simbolizează libertatea și puterea. Detaliile impresionante și culorile intense fac din acest tricou o piesă de colecție indispensabilă pentru orice fan adevărat.

Confort Premium și Calitate Superioară

Fabricat pentru a oferi confort maxim, Tricoul Fire Wings Travis Scott este confecționat din bumbac 100% pentru culorile solide, asigurând o senzație plăcută și respirabilă pe tot parcursul zilei. Materialul de înaltă calitate (4.5 oz/yd² sau 153 g/m²) face acest tricou ideal pentru orice sezon.

Durabilitate și Funcționalitate

Tricoul Fire Wings Travis Scott este proiectat pentru a rezista. Gulerul cu bandă de întărire previne deteriorarea și adaugă durabilitate. Fără cusături laterale, acest tricou oferă un confort sporit și un aspect elegant. Gulerul din tricotaj nervurat asigură menținerea formei și previne răsucirea.

Etică și Sustenabilitate

Fabricat din bumbac etic provenit și recoltat din SUA, acest tricou respectă standardele Protocolului de Încredere a Bumbacului din SUA, asigurând metode de producție etice și sustenabile. Tricoul este, de asemenea, certificat Oeko-Tex pentru siguranță și calitate, oferind o garanție în plus pentru consumatori. Eticheta perlată detașabilă adaugă un plus de confort la purtare.

Specificatii Produs:

  • Material: 100% bumbac ring-spun (culori solide)
  • Greutate material: 4.5 oz/yd² (153 g/m²)
  • Etichetă detașabilă pentru confort
  • Guler cu bandă de întărire pentru durabilitate
  • Fără cusături laterale
  • Certificat Oeko-Tex pentru siguranță și calitate

Exprima-ți stilul și energia cu Tricoul Fire Wings Travis Scott. Comandă acum și poartă cu mândrie un simbol al unui artist care a redefinit lumea muzicii și a modei.

Produse conexe