Livrare Grauită la comenzile de peste 500 RON.

Tricou cenzurat cu imprimeu bărbați

90,00 lei
0 vândut
Livrare estimată:
23 - 24 iul., 2024
Transport și retururi gratuite:
La toate comenzile de peste 500,00 lei
Insignă de încredere
Checkout sigur și securizat garantat
Tricou cenzurat cu imprimeu bărbați

Tricou cenzurat cu imprimeu bărbați

90,00 lei

Detalii produs

Acest tricou nu este pentru cei slabi de inimă. Este o pânză goală așteptând să fie umplută cu mesajul tău, indiferent cât de provocator sau controversat ar fi. Materialul din fire special filate oferă o suprafață netedă, ideală pentru a da viață designului tău, indiferent cât de îndrăzneț sau neconvențional ar fi.

De ce îl vei adora?

  • Fii tu însuți: Exprimă-te liber și fără limite. Nu te teme să șochezi, să provoci sau să faci o declarație cu tricoul tău.
  • Confort suprem: Lipsa cusăturilor laterale înseamnă o senzație plăcută pe piele, fără iritații sub brațe.
  • Durabilitate excepțională: Umerii întăriți cu bandă specială asigură o rezistență sporită, indiferent de aventurile tale.
  • Calitate premium: 100% bumbac (180 g/m²) oferă respirabilitate, moliciune și durabilitate pentru confort pe tot parcursul anului. Un material sustenabil, prietenos cu mediul.
  • Stil atemporal: Croiala relaxată și gulerul rotund oferă un aspect îngrijit, potrivit atât pentru ținute casual, cât și pentru cele semi-formale.
  • Fără etichetă: Eticheta detașabilă te scapă de disconfortul zgârieturilor.
  • Sustenabilitate și calitate: Bumbacul american cultivat și recoltat responsabil stă la baza acestui tricou. Gildan, membru mândru al US Cotton Trust Protocol, garantează metode de producție etice și sustenabile. Certificarea Oeko-Tex îți oferă siguranța unui material de calitate superioară.

Mai mult decât un tricou, o declarație de personalitate!

Comandă acum și fă-ți auzită vocea!

Notă: Asigură-te că ești conștient de potențialele consecințe ale purtării unui tricou cu un mesaj ofensator. Poate fi necesar să iei în considerare contextul în care vei purta tricoul și publicul țintă.

Produse conexe