Livrare Grauită la comenzile de peste 500 RON.
-29%

Tricou Cactus Jack Travis Scott

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.
0 vândut
Livrare estimată:
23 - 24 iul., 2024
Transport și retururi gratuite:
La toate comenzile de peste 500,00 lei
Insignă de încredere
Checkout sigur și securizat garantat
Tricou Cactus Jack Travis Scott

Tricou Cactus Jack Travis Scott

Prețul inițial a fost: 140,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.

Detalii produs

Tricoul SIEN “Cactus Jack Travis Scott” este mai mult decât o simplă piesă vestimentară; este o declarație de stil și un tribut adus unuia dintre cei mai influenți artiști ai generației noastre. Inspirat de estetica distinctivă și inconfundabilă a lui Travis Scott, acest tricou se evidențiază prin designul său urban și confortul excepțional.

Fabricat din bumbac inelat 100% pentru culorile solide și un amestec de poliester pentru nuanțele Heather și Sport Grey, acest tricou oferă o senzație de moliciune care durează. Umerii întăriți și gulerul din tricot ribat asigură o durabilitate crescută și mențin forma tricoului, spălare după spălare.

Designul clasic cu guler rotund și croiala versatilă îl fac potrivit pentru orice ocazie, fie că este vorba de o zi casual sau un eveniment semi-formal. Fiecare tricou este realizat din bumbac cultivat și recoltat etic în SUA, având certificări OEKO-TEX pentru siguranță și calitate și fiind parte din US Cotton Trust Protocol pentru o producție sustenabilă.

Caracteristici:

  • Material: 100% bumbac inelat pentru culori solide; Heather și Sport Grey includ poliester
  • Greutate: Material ușor (4.5 oz/yd² – 153 g/m²)
  • Design: Croială clasică cu guler rotund
  • Durabilitate: Umeri întăriți cu bandă de întărire
  • Confort: Etichetă detașabilă pentru un confort sporit
  • Etică: Fabricat din bumbac crescut și recoltat etic în SUA
  • Certificări: OEKO-TEX pentru siguranță și calitate, membru al US Cotton Trust Protocol pentru producție etică și durabilă
  • Compoziție material: Heather – 35% bumbac inelat, 65% poliester; Sport Grey și Antique – 90% bumbac, 10% poliester; Graphite Heather – 50% bumbac inelat, 50% poliester

Alege tricoul SIEN “Cactus Jack Travis Scott” pentru a-ți exprima pasiunea pentru muzica și stilul lui Travis Scott, bucurându-te în același timp de un confort de neegalat și o calitate superioară. Perfect pentru orice fan adevărat și pentru oricine apreciază moda urbană autentică.

Produse conexe