Livrare Grauită la comenzile de peste 500 RON.

Cană “Tic Tac Toe of Love”

50,40 lei
0 vândut
Livrare estimată:
23 - 24 iul., 2024
Transport și retururi gratuite:
La toate comenzile de peste 500,00 lei
Insignă de încredere
Checkout sigur și securizat garantat
Cană "Tic Tac Toe of Love"

Cană “Tic Tac Toe of Love”

50,40 lei

Detalii produs

Breathe new life into a kitchen staple by placing your custom artwork or slogan in vivid detail and color. With a C handle for comfy sipping, these mugs make for a great canvas to print all your ideas and help others start their day on the right foot. Thanks to the quality ceramic, these mugs retain their great looks for a long time to come, even after repeated washing.

.: Material: glossyAdaugă un strop de dragoste și joacă dimineților tale cu cana “Tic Tac Toe of Love”. Acest design adorabil, care combină jocul clasic de X și O cu inimi roșii, este perfect pentru cei care doresc să-și exprime afecțiunea într-un mod jucăuș și creativ. Cana “Tic Tac Toe of Love” este ideală pentru a-ți începe ziua cu un sentiment de bucurie și romantism.

Fabricată din ceramică albă lucioasă de înaltă calitate, această cană are un mâner în formă de C pentru o prindere confortabilă. Perfectă pentru a savura băuturile tale preferate, cana își păstrează frumusețea și strălucirea chiar și după numeroase spălări.

  • Material: ceramică albă lucioasă
  • Dimensiune: 11 oz (0.33 l)
  • Mâner: în formă de C

Transformă-ți momentele de relaxare într-o experiență plină de dragoste cu cana “Tic Tac Toe of Love”. Un cadou minunat pentru prieteni, familie sau pentru tine, această cană este ideală pentru a aduce un strop de afecțiune și veselie în fiecare zi. white ceramic
.: One size: 11 oz (0.33 l)
.: C-shaped handle

Produse conexe