Livrare Grauită la comenzile de peste 500 RON.

Bluza bărbați “Don’t Be Part of the Problem”

150,00 lei
0 vândut
Livrare estimată:
23 - 24 iul., 2024
Transport și retururi gratuite:
La toate comenzile de peste 500,00 lei
Insignă de încredere
Checkout sigur și securizat garantat
Bluza bărbați "Don't Be Part of the Problem"

Bluza bărbați “Don’t Be Part of the Problem”

150,00 lei

Detalii produs

Această bluză cu guler rotund, realizată dintr-un amestec de poliester și bumbac, este alegerea ideală pentru orice ocazie, oferind un confort pur. Design-ul “Don’t Be Part of the Problem, Be the Entire Problem” adaugă o notă de umor și atitudine garderobei tale, fiind perfectă pentru bărbații care doresc să exprime încredere și personalitate.

Fabricată dintr-un amestec de material mediu-greu (50% bumbac și 50% poliester, 8.0 oz/yd² (271.25 g/m²)), această bluză se simte cozy și este perfectă pentru lunile mai reci. Fit-ul clasic și gulerul rotund oferă o experiență de purtare confortabilă, cu un stil curat. Cusăturile duble la umăr, manșetă, guler și talie adaugă durabilitate de top. Eticheta tear-away, perlată și gri, elimină senzația de mâncărime.

Bluza este realizată folosind bumbac 100% cultivat și recoltat în mod etic în SUA. SIEN se asigură că mijloacele de producție sunt etice și sustenabile. Vopselele folosite pentru tricoul blank sunt certificate OEKO-TEX, având un impact redus asupra mediului.

Produse conexe